شما اینجا هستید

اجتماعی » مؤسسه رازی پیشگام در توسعه همکاری‌های بین‌المللی با ترکیه در حوزه فرآورده‌های بیولوژیک

مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در هشتمین نشست کمیته راهبردی ایران و ترکیه با امضای تفاهم‌نامه‌ای، همکاری خود را در زمینه تحقیق و تولید مواد اولیه مورد نیاز واکسن و صادرات انواع فرآورده‌های بیولوژیک انسانی، دام و طیور که موجب کمک به تقویت جایگاه ایران در بازارهای منطقه‌ای می‌شود، اعلام کرد.

به گزارش مدیریت ‌زیست به نقل از موسسه رازی، هشتمین نشست کمیته راهبردی مشترک ایران و ترکیه در حوزه کشاورزی با حضور وزیر جهاد کشاورزی و مسوولان موسسه رازی با هدف تقویت همکاری‌ها و توسعه تبادلات تجاری میان شرکت‌های دو کشور، ذیل کمیسیون مشترک کشاورزی ایران و ترکیه با حضور مقامات دولتی، نمایندگان بیش از ۱۸۰ شرکت‌ فعال از ایران در حوزه کشاورزی و سفیر ایران در ترکیه، برگزار و در پایان به امضای چندین سند همکاری ختم شد.

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در این نشست ضمن بزرگداشت صدمین سالگرد تأسیس مؤسسه رازی این مؤسسه را یکی از ارکان اصلی تولید فرآورده‌های بیولوژیک در کشور دانست.

وی تأکید کرد: مؤسسه رازی با تولید محصولات باکیفیت، جایگاه ویژه‌ای در صنایع مرتبط بیولوژیک دارد و باید از سوی وزارت امور خارجه و سایر نهادها برای دسترسی به بازارهای بین‌المللی مورد حمایت قرار گیرد.

رایناک قادری رئیس اداره ارتباطات علمی و همکاری‌های بین‌المللی موسسه رازی نیز یکی از دستاوردهای مهم این رویداد را همکاری مؤسسه رازی با یک شرکت تجاری ترکیه‌ای عنوان کرد و افزود: در این نشست، مؤسسه رازی توانست تفاهم‌نامه‌ای برای آغاز فعالیت‌های تجاری مشترک در حوزه تولید مواد اولیه و صادرات فرآورده‌های بیولوژیک امضا کند.

وی خاطرنشان کرد: این همکاری شامل انجام پروژه‌های تحقیقاتی و توسعه‌ای مشترک مرتبط با طراحی انواع ادجوانت، همکاری در تامین مواد اولیه و انواع آنتی‌ژن، همچنین همکاری و هماهنگی در آموزش و اخذ گواهینامه‌های GMP و ISO و مشارکت در معرفی و بازاریابی محصولات موسسه رازی و ارسال نمونه‌های این موسسه به آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی جهت زمینه‌سازی صادرات به سایر کشورها خواهد شد.

قادری تصریح کرد: در این نشست مؤسسه رازی پکیج صادراتی خود را به سفارت ایران در آنکارا اهدا کرد و سفیر ایران ضمن تقدیر از این اقدام، اعلام کرد که این پکیج در نمایشگاه دائمی سفارت ایران در ترکیه به نمایش گذاشته خواهد شد تا فرصت‌های بیشتری برای معرفی محصولات ایرانی فراهم شود.

محمدحسن حبیب‌الله زاده سفیر ایران در ترکیه نیز ضمن اشاره به این که این رویداد یکی از بزرگترین نشست‌های اقتصادی دو کشور است، افزود: در ۹ ماهه امسال حجم تجارت دو کشور از ۱۴ میلیارد دلار عبور کرده، که بیش ۲۰ درصد آن به کشاورزی اختصاص دارد.

گفتنی است؛ این نشست با تأکید بر ضرورت تقویت همکاری‌های دو کشور در حوزه کشاورزی و تسهیل دسترسی به بازارهای جدید به کار خود پایان داد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری مدیریت زیست | modiriyate zist